lördag, mars 11, 2006

ja se moringar

en liten LTCpojke från siljansnäs (ja wengi - det riktiga siljansnäs) bad mig nyss att kasta ett getöga på gårdagens publiksiffra uppe i FMMA - 4211 personer. Hallen tar in 4500 - alltså nästan 300 gapande platser. Man undrar ju hur det står till med hockeyfebern i mora.

Skulle nog egentligen räcka med den kommentaren - men va fan. Vad sysslar dom med? Hur länge ska detta fortgå innan folk inser det som vi med lite jävla insikt och sunt förnuft greppat för länge sedan:

Det finns ingen hockeykultur runt mora ik

Det är moras överlägset mest framgångsrika säsong genom tiderna. Första slutspelet för de röda sedan elitseriens start. Snudd på helt ny ishall. Likförbannat fyller dom inte hallen, lik förbannat får drakarna ställa in sin resa i morgon. 26 anmälda. Detta efter att mik faktiskt skakade om hv i går.

Noterbart i övrigt:

Ingen av de första kvartsfinalerna lockade över 5000 personer - folk är bortskämda.

Inte helt kört med trumma i Scaniarinken ändå - vi jobbar på det.

Drakarna genomförde ett helt OK, om än lite tråkigt, tifo mot HV.

Lördagen visade upp LTC från sin allra bästa sida. Vi blir bättre och bättre på att jobba, och framför allt blir vi effektivare. Mittendelen av det tifo ni får se på onsdag gjordes under fyra-fem hårda timmar i foajen på Ejendals Arena.

Dömde idag igen, fick lov att ta ut en kille för puck över sarg - fy fan va jag hatar den regeln. Försökte få speakern att säga att lillgrabben blev utvisad på grund av att hockeyförbundet har för livlig fantasi och för mycket tid över.

Inga kommentarer: