tisdag, november 29, 2005

Vi har det rätt bra ändå!

Pratade just med en av Wolfpacks tifokillar (ja dom har i alla fall försökt ett par gånger även om det sett ut som skit) och han tyckte det gått riktigt bra med insamlingen på matchen mot oss i lördags. Dom fick in 375,50 och har nu totalt 3300 kronor i kassan vilket på deras forum betecknas som "hyffsat fet". För att ni som inte varit med LTC och arrangerat kan jag säga att vi i jämförelse gjorde av med runt 5000 på tifot mot mora och aldrig samlat in mindre än 2000 kronor på en match - sist fick vi in nästan 3000 och då glömde vi ändå hinkarna på kontoret och samlade in i tre papplådor.

Ska prata med redaktionschefen på superstars.nu och försöka få ut en "skänk en sedel"-artikel inför kvällens match. Vore ju jävligt roligt om vi kunde samla in tio gånger så mycket som Wolfpack fick in senast mot oss - mest för att jävlas med dom. Jag har nog ett litet undertryckt behov av att jävlas med dom då jag inte va ner till Karlstad i lördags.
Ni som läser här - hjälp oss få ihop 3775 kronor ikväll - så kan ni skratta lite tyst varje gång ni ser en färjestadare fram tills nästa match.

1 kommentar:

Anonym sa...

375,50!! Man skrattar halvt ihjäl sig. På Vallen så har vi aldrig haft under 1000 spänn per match (de eår vi samlade). Som de flesta vet så var det inte särskilt trångt på läktarna när IKB spelade i SuperEttan. Hoppas LTC bräcker vårat rekord snart, dvs en bit över 5000!