torsdag, november 03, 2005

Torsk igen

Inte helt oväntat kanske. Positivt är i alla fall att vi gör mål i PP, efter bara 20 sekunder dessutom. Kul att det är Wallenberg som gör det - har ett litet avtal med honom. Om han förtjänat ihop en banderoll till fbk (b) så ska han få det - just nu ser det ut som det blir banderollfritt den matchen men han kanske gör en jävla massa poäng på lördag å då har vi lite målning framför oss. Riktigt kul att Andersén äntligen får vara med, enligt dom korta rapporterna jag fick där nerifrån gjorde han långt ifrån bort sig. Sänkte tydligen en klöbbänspelare så att leksandshataren Lahti kände sig tvungen att visa ut honom. Nu vill det till att Niclas får fortsatt förtroende så det inte blir ytterligare en junios som får prova på lite spel i a-laget för att sedan gå till en annan svensk klubb och bli en storspelare.

Börjar, mot bättre vetande och helt ofrivilligt, tagga upp inför lördagen. Kanske ska jag ge den ständigt svikande flickan ytterligare en chans. Det beror helt på dagsformen, jobbar sent i morgon fredag och LTC Branch Avesta dyker upp tidigt på lördag - å det lär ju bli ölning.

Kommer på mig själv med att sittdansa framför datorn till Dropkick Murphys senaste skiva - vilket jävla röj. Klart tankvärd - The Warrior Code heter den.

Nåväl - jobb imorgon, somna till pokern å sen frukost på hemköp.

Det är en jävla tur att man har familj vid sådana här tillfällen när leksands pinsamma läge lägger ett blött täcke av skit över hela livet. Jan-Erik, Maria, Olle, Elin, Linda, Anton, LTC - Tack för att ni finns.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÖL! ÖLSKLING!

Anonym sa...

fan vad bra blogg, blev tvungen att starta en själv
monstret

http://blogg.passagen.se/whatthefuuuk