söndag, november 20, 2005

Dagvill

Det suger rätt hårt att jobba helg. Särskilt när man jobbar fredag, är ledig lördag, å sen jobbar söndag. Man blir helt lost. Har varit övertygad om att det varit måndag hela dagen idag. Vilket är ett stort problem då hemköp öppnar åtta på måndagar och inte föräns tio på söndagar - blev frukost på statoil istället...

Hockeyförbundet har ingen koll på någonting verkar det som. Är seriöst orolig för hur mycket dom ska få förstöra innan någon på klubbnivå vågar säga ifrån på skarpen. Derbygrupper, konstiga regler (puck över sarg m.m.), och nu senast det-funkade-i-nhl-så-då-måste-vi-göra-precis-lika-direktiven till domarna. Visst, det kanske är den enda lösningen som håller långsiktigt men man har många gånger när det ska tas obekväma beslut (det vill säga sådana som Färjestad inte tycker om) framförts att man minsann inte kan tänka sig att ändra något mitt under säsongen. Fy fan - det luktar skit lång väg från johanneshovsvägen!

Match i morgon - vi vinner - #14 och #29 ordnar det - Duba håller nollan. Å va skönt det är att drömma. Vi har i alla fall chansen - det lovar jag. Lite flyt så ska det gå. Sex poäng mot mora den här veckan å vi har häng på en tiondeplats.

Inga kommentarer: