torsdag, juni 01, 2006

Ingen Jussi - Ingen Benny - Men en Österby!

Nähä, drömmen sprack. Ingen Jussi Tarvainen till Leksand, enligt Falukuriren (som trotsa att det är en skittidning verkar ha pratat med honom och då får det ju betracktas som tillförligtligt).

Benycek drar vilket inte kommer som en överraskning. Lundström verkar dock ha haft ett litet helvete med att hitta något lag som var villigt att ta över kontraktet då Beny hade en säsong kvar här enligt detsamma.

Precis när jag skrivet det här så kikar jag in på leksandsif.se och hittar där att Österby är klar. Då har vi vår kapten till nästa år - fy fan va skönt. Röster på gästboken har höjts om att Magnus kanske inte är så bra som många vill få honom till.

Möjligen har det blivit lite hets nu när det inte varit klart att han fortsätter men Magnus är en viktgare kugge än många tror. Framför allt vid sidan av isen är han en glädjespridar av nästan Forslundska proportioner.

Tippar på en riktigt bra säsong av Magnus och som icing on the cake slänger jag med ett tips på att han för första gången i Leksandsdressen gör över 15 mål.

Kjolar upp å kukar in!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske det inte är helt kört med Jussi ändå. Med tanke på Fk´s och Superstars dementi om Huokko för ngn vecka sedan... hoppet lever.

Anonym sa...

Vad hände med äppel-flamman gåtan?

Emil Nilsén sa...

Äppel-flamman-gåtan kvarstår...