torsdag, juni 22, 2006

Staket, hjältar från älvdalen och yr sthlmare


Ja så har senaste 24 timmarna sett ut. Av dom som sa sig villiga att hjälpa till med att sätta upp staketet dök en upp – yepp, thats right; En enda… Som tur var så var denne enda Pedalen som, till skillnad från mig, är en jävel på att skruva. Jag satte mig på kontoret och gick igenom telefonbok och msnkontakter. Fick till slut tag på Wiggen från Älvdalen och slängde lite snabbt iväg en förfrågning om han kunde få ihop ett gäng som ville skruva.

Förvånansvärt snabbt kom svaret; Vi kommer när polarn slutat jobbet.

Underbart - kvällens hjältar!

Jag och Pedalen började sätta ihop sektionerna två och två för att det skulle gå snabbare att sätta upp – och som sagt; Pedalen är en jävel på att skruva – vilken speed.

Älvdalsligan dök upp och när dom väl var på plats gick det fort att få upp allting. Blev riktigt bra och får vi bara vädret med oss på fredag så kommer det bli rejält fullt. Vi får 50 spänn per betalande, rätt in i tifokassan – stället får ta in 1200 man. Goes whitout saying - blir det fullt så blir det en rejäl grundplåt för årets tifoarbete.

*

Har besök av en yr stockholmare under helgen – Superstars Sthlm’s nya tifochef åkte upp från sthlm för att hjälpa till med jobbet. Han har nu lyckats cykla vilse i området mellan arenan och Tre Kullor – det är en skaplig bedrift.

*

Fick hjälp från oväntat håll med att flytta de överblivna staketdelarna idag. Tobbe fixade dit jättetraktorn Knut och föraren Hasse som enkelt flyttade de monstruöst tunga pallarna lastade med fyrkantiga hålla-fast-staketet-när-folk-försöker-planka-klumpar. Tack för det, hade vi fått flytta dom för hand hade vi blivit där hela kvällen – nu tog det knappt en halvtimme. Det som är kvar nu är att bygga en mindre scen till diskjockeyn, men det hinner vi med i eftermiddag eller i morgon.

*

Smhi säger tyckter att det ska bli lite molnigt men uppehåll i morgon. Jag tycker det ska vara soligt, varmt och fritt från moringar…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenare!
Har absolut ingenting med någonting att göra... Men avataren som du andvänder på GlobalTifosForum, finns den i större stolek någonstans ? (Så man kan se den bättre).

/ MVH Stefan P

Emil Nilsén sa...

den kommer dyka upp på tvåpinnsflagga i vinter - 1,5 gånger 1,5 meter - räcker det?

Anonym sa...

Glad midsommar på dig DALASTARK det finns faktiskt LEKSINGAR i mora med.Hälsar en superstarsmedl i mora.Ha det bra.Men fritt från moringar blir det till våren puts väck mik.

Anonym sa...

Fanns minst en Moring i Leksand tyvärr. Såg honom gående bakom de från kyrkbåtarna....en ung kille i en MuppeIK träningströja. Ville strypa honom.

Såg dig bara på långt håll efter stolpen var uppe, då vi satt i bilen på vägen hem.

Var f.ö. i Nusnäs i helgen...blev förbannade att de som snickra dalahästar hade en hel del MIK tidningssidor uppe i verkstaden...gick direkt darifrån...