onsdag, december 14, 2005

Så här stod det i tmgs gästbok:

må vara ett emil e bara klackledare när han sköter sig...men den grabben ha attitydsproblem...bara för jag sa till han i lördags att lunga ner sig flippa han ur...han e inte någon KUNG o inte mer värd en någon annan leksing...VÅGA säga till EMIL...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ska ha diktatur i klacken, det blir bäst så :P

Anonym sa...

Han i Tmg har faktiskt rätt... du har attityd problem... skäller på barn som står långt fram kanske för första gången bara för att dom inte kan ramsorna... dom kommer ju inte vilja lära sig på ramsorna och du kanske skrämmer dom från att gå på hockey igen eller iaf stå i klacken...

Anonym sa...

Tror inte riktigt på att Emil skäller ut små barn. Den här debatten bottnar ju i ett problem som Leksand och Superstars alltid kommer att få dras med, i synnerhet på bortamatcherna. Ja, det är underbart med så mycket supportrar, vart vi än spelar. Men. När klacken befolkas av folk med LIF-tröja och "Mörbylångas VVS-service" på kepsen, blir sångerna lidande. Märk väl - jag uppskattar deras närvaro, (flyttade själv från Dalarna i unga år), men en smula aktivt stöd till laget genom att söka information om tex sånger, skulle kunna öka klackens nivå flera steg.

Anonym sa...

Men blaha...
Vissa element kan i fel sammanhang förstöra för jävligt många. Har själv många gånger hamnat antingen framför eller bredvid fölk som inte haft en aning om hur ramsor/sånger ska framföras. Trots att man är antingen tondöv eller äger begränsade kunskaper i det svenska språket, har man tagit i för kung och fosterland till den milda grad att man överröstat den riktiga sången! Det blir inte bra!

Att i ett sådant fall försöka tillrättavisa är inte annat än ett måste. Vis av erfarenhet vet jag att det sällan tas emot på ett bra sätt... man får oftast mothugg i form av "vem fan är du att tala om för mig hur det schka vara?!? - Jag är minschann medlem i tmg och har åkt schkiiitlångt och var faktischkt i globen när Lekschand vann med 8-0... du vet 0-8 mot 08:orna aik i globen!" Vet inte vad andra anser, men jag är fan hellre utan sådana i klacken.

Anonym sa...

Nyz - absolut! Tillrättavisningar i det läget kommer tyvärr alltid ses som en attack mot mysmentaliteten...