torsdag, februari 21, 2008

Hmmmm

Måste vara nått slags rekord i ickebloggande från min sida, men det är rätt mycket på annat håll nu - fast enbart positivt, i alla fall 95% ;)

*

Seger igår och ytterligare poäng av Challe/Petro, mina pojkar är nu uppe i 76 (51 (15+36) + 25 (9+16)) poäng vilket alltså innebär att det bara behövs fyra poäng på fyra matcher för att jag ska vinna vadet.

Är väl egentligen inget lag av dom vi har kvar att möta som firma 17 & 39 inte ska kunna göra fyra poäng mot, i synnerhet inte när dom spelar med varandra och ett mål för någon av dom brukar innebära poäng för den andra.

*

Fösedasmiddag för Ida och Jessica på bygatan igår, första gången jag ätit där. Käkade BBQ Ribs och dom var ruskigt goda och inte så fasligt dyra. Jag och Mark var ensamma tuppar i hönsgården och trots att vi kanske följde swehockey lite för hårt på hans mobil så fick vi ändå en idé:

Hur vore det med en bestämd dag, kanske varje månad - kanske varannan, där klackfolk går ut och äter en bit tillsammans. Vi har i alla fall hittat stället där det bör genomföras, om det genomförs.

Vi dårar har ju ett stort intresse gemensamt men hur ofta sitter man ner och pratar med killen från norra man hälsat på i flera år?

*

Bankade insamlingarna från dom två senaste matcherna i går - en bit över 20000, varav 9207,50 i mynt - va rätt tungt. Nya insamlingschefen Nylund är heeeelt kung!

*

Pelle Foshaug - skönaste dåren på ett par skridskor någonsin?

JA

Skönaste dåren på en idrottsplan någonsin?

Troligen

*

Missbruksföreläsning idag, ska bli riktigt spännande och troligen både obehagligt och lärorikt.

*

Vet inte riktigt vad som händer i helgen. Hade hoppats på lite juniorhockey men det är bortaplan som gäller för bägge J-lagen i helgen. Mycket möjligt att det blir till att stuva ner skallen i en bok. Har en som stått i bokhyllan länge nu och väntat på att bli läst.

*

Frukost nu - höjt!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lär fosshaug lite om Hockey och ge honom sveriges bästa psykolog så kan han träna Mora nästa år :)

Anonym sa...

Vart ska du på den föreläsningen??

Anonym sa...

Bra förslag om att gå ut och käka med klackfolk, men det kan ju vara så att den du hälsat på i klacken under flera år, inte bor i Leksand eller ens i Dalarna... Åka halvvägs? =)

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg! Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller att höra av er.

(Ta med fördel borta detta meddelande efter att ni läst det.)

Anonym sa...

Fosshaug kan ju bli mental coach till Hurme... ;)

Anonym sa...

Hur vore det om klackfolket åkte på bortamatch någon gång, istället?

Bara för att "vissa" går på soc, betyder inte det att alla gör det. Vissa vill åka på betydligt fler matcher än som idag erbjuds.

Men dom ledande i superstars verkar planera resorna enbart efter sig själva.

Borde åtminstånde försöka få ihop en minibuss till SAMTLIGA matcher.

Anonym sa...

du kära anonym som skrev sist..

Om du ska vara så jävla spydig och negativ visa då ditt namn om du är Leksing..

Emil Nilsén sa...

hur vore det om du stod för dina åsikter?

hur vore det om dom åsikterna var uppbackad av fakta?

hur vore det att hjälpa till istället för att klaga?

hur vore det med konstruktiv kritik?

hur vore det om vi fixade en minibuss till samtliga bortamatcher, ja den sista kan jag svara på:

För mycket jobb i förhållande till resultatet.

Ett resultat som skulle bli att ungefär samma personer åker varje gång och då skulle du och andra idioter klaga på det istället.

Anonym sa...

oh herre jävlar säger jag bara....