fredag, februari 08, 2008

Framsidan på dagens Sportblad

Först drog jag naturligtvis på mungiporna, sen kom jag att tänka på hur jävla bra tändvätska det här måste vara där uppe. Nåväl, surveden i benen på moraspelarna, flertalet med nya klubbar klara om man ska tro ryktena, lär nog behöva mer än så här för att bry sig.
*
Dubbla bankrullen: done! ;)
Nog för att jag fick stryk av en moring heads up igår kväll, men just nu kan jag faktiskt bjuda på det.
*
Expressen har en omröstning om vem vi har att tacka för moras tabellposition. På tredjeplats kom, något överraskande, fansen. Jaha, visserligen brutalt långt efter tvåan - men ändå.
Att anklaga moras klack för att ha något med lagets misslyckande att göra är ungefär som att anklaga mina äggstockar för att jag är bakfull.
1. Jag har inga äggstockar
2. Hade jag haft det så hade dom knappast orsakat bakfyllan, den bär jag själv ansvaret för.
*
Uppladdningen för kvalserien pågår - på alla fronter. Alla från styrelsefolk inom Lif till exilmasar tusentals mil bort hör av sig och vill säkerställa att stödet från läktaren, både på i EA och på bortaplan kommer bli så mäktigt som möjligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Själv hade jag föredragit att Aftonbladet väntat med den förstasidan till efter kvalserien. Att sälja skinnet innan björnen är flådd är sällan bra - och annonsen lär säkert tejpas upp i Moras omklädningsrum inför kommande matcher. Det är sånt som kan avgöra matcher mellan oss och Mora :-(

Anonym sa...

PS Lite kul att de satt dödsdagen till 7 februari 2007. Mora IK har med andra ord varit dött i ett helt år. Intressant, men tanke på att de varit i SM-slutspel sedan dess.
Hade de däremot skrivit Drakarna hade jag inte protesterat :)

Anonym sa...

Undrar vad sportbladet menar med att dom dog 7/2 2007?

Anonym sa...

KOM IGEN NU! NU SKA VI UPP

Anonym sa...

Skit i mora! Den stora frågan är hur många olika transportsätt vi kommer använda oss av i kvalet? Buss, tåg, flyg, båt och bil? Jag hoppas att vi slipper bilen iaf! =)