onsdag, juni 06, 2007

Upp och ner...

Kändes riktigt bra inför matchen i lördags - å det gick ÅT HELVETE - precis inget fungerade. Jag körde hem och det gick nog nästan lite väl fort. Ville ju hem för att kanske hinna se avslutningen av årsmötet - det han jag dock inte med utan jag gled in i sportbaren lagom till nationalsångerna.


Matchen var ju ok, för att vara sparkboll. Avslutningen lär ju man inte direkt glömma.

*

Hur ofta håller man hastighetsbegränsningarna precis hela vägen när man åker någonstans? Inte ofta, i alla fall gör jag sällan det - brukar alltid hamna en bit över. Men när jag åkte från byn in till Leksand idag så gjorde jag det. Det var så jävla nice. Byarna badade i solsken, bägge framrutorna nere och en symfoni av dofter formligen flög in i bilen. Syren, hägg, nyslaget hö, ja typ allt som luktade sommar.

När man kommer upp på höjden där Romma blir Hälla och ser ut över typ halva Ullvi så mår man riktigt bra - det är mitt absolut favoritställe på vägen mellan Rönnäs och Leksand.

Det är fullt möjligt att jag inte höll hastighetsbegränsningen på den löjliga streckan mellan Hagströms och Heldéns - men det hör inte hit.

*
Bakisångest efter att man gjort något dumt på fyllan har man ju haft. Men jag tror nog att Ronnie som kutade in på Parken måste slagit något slags rekord i söndags. Man har ju, jag har det i alla fall, en halvminut när man vaknar och bara liksom orienterar sig själv om var man är.

Sen börjar man minnas vad som hände kvällen innan.

Detta har alltså inget med alkhol att göra, utan så har jag det typ varje morgon - är riktigt trögstartad, men det är klart att det går ännu trögare om det skulle råka vara dagen efter kvällen före.

När Ronnies 30 sekunder var över i söndags så kom det nog en hyfsat stor klump i magen och en önskan om att somna om och hoppas att allt var en dröm.

*

Coach var inte glad efter lördagens förlust. Fullt förståeligt. Jag tänkte rätt mycket på vad som skulle hända på dagens träning när jag var på väg till denna. Vi körde ungefär dubbelt så hård uppvärmning som vanligt och sen tränade vi med en intensitet som är sällsynt - riktigt bra träning var det och folk skärpte till sig till höger och vänster.

På söndag är det Djurgården hemma - längtar redan dit.

*

Lördagkvällen var riktigt nice. Satt ett gäng nere på gården här och softade med en kasse bärs. Inget speciellt hände, va bara bra väder, bra folk, bra dricka och sköna konversationer. Vi drog ner en vända på byn, jag va in en sväng på lucky och lyckades spela till mig ett par slantar på blackjacken - bjöd en polare till syrran på en öl för pengarna och knallade sen hem till Bojken där dom andra samlats upp.

Sen fortsatte festen en bra stund till innan jag knallade hemåt med nått rött å ulligt efter mig ;)

*

Har inte hört nått om taxilämpet ännu, kommer förhoppningsvis i veckan. Har i alla fall börjat läsa lite nu - är mest logiskt tänkande, och det är ju precis det som min hjärna tycker om - så det ska nog gå bra.
Om nu bara det där satans lämplighetsintyget kommer någon gång.

*

Söndagen var som en vanlig-dagen-efter-ölning-söndag. Ringde upp Bojken för att få matsällskap. Hon och Ida var ute å knallade på strandpromenaden och dök upp här rätt fort. Blev en tur ner på Kebaben och en kebabpizza nummer tre - riktigt gott och mättande.

Efter brunchen gick vi upp på noret och köpte jordgubbar som avnjöts tillsammans med kvällstidningarna och lite mjölk hemma hos Bojken. Gick riktigt bra att koppla av faktiskt, annars brukar jag bli stirrig efter typ tre minuter om jag inte har något att göra, men nu satt jag där och läste två hela tidningar och bara tog det lungt.
Sen blev det en promenade och lite glass innan jag lämnade damerna för att gå hem och titta på sporten.

Under dessa timmar bjöd det båda flickorna på en mängd hysteriskt roliga citat.
"Rockabilly, vem är det?"
"Det är ingen person - det borde du veta som är uppväxt nära Borlänge, det är ju där det ligger"

*

Måndagen var i stort sett piss. Var riktigt nere och vet inte riktigt varför. Men avslutningen blev hur skön som helst - åkte med lillasyster ut till byn och där var redan Linda och Anton på plats. Bra skit och en bra avslutning på en skitdag.

*

Innan jag drog till Falun idag så var jag ner och tittade på ett litet biltåg på väg till studentbalen. Såg mycket bra ut, viktigt att syrran fixat bilen med störst motor. Dom andras svenska och tyska små symaskiner spann rätt tyst när en V8 från andra sidan pölen startade upp.

*

Efter träningen drog jag, pee-wee och Oskar till Ica Maxi och inhandlade grillade chicken wings, som sedan avnjöts i Oskars trägårdsmöbler - därav den sena hemkomsten runt halv midnatt. Men så jävla värt det.
Duscha och sova nu - i morgon är det allsång i Gropen 12:00 - be there!

3 kommentarer:

Anonym sa...

En glädjande nyhet såhär på Nationaldagen... Målvakt på G!! Riktigt bra också så blir det han då j-vlar...

Anonym sa...

Jag är på att åka den där bergochdalbanan.

Anonym sa...

Vilken tid kommer aporna på besök? :)