torsdag, september 21, 2006

Dagens tävling: Hitta klacken

En mycket svår tävling. Hur en storresa som bara kostar 50 kronor att åka med på kan försvinna är ett mysterium. Skicka svaret till vi.suger@drakarna.net eller lämna det i kommentarerna här på bloggen.

Ledtråd:
Sök i närheten av banderollen.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Det var nog aldrig någon resa.
Banderollen skickades nog ner med bud till Stockholm.

Anonym sa...

Hitta klacken? Var är publiken!

Anonym sa...

Ska man nån gång hålla på FBK så blir det ikväll!

Anonym sa...

Stormen kanske blåste bort bussarna vem vet.Amatörer.
Forza LIF. Stefan LIFare i *ora.

Anonym sa...

"Varför bryr man sig egentligen?" skriver du, och håller sedan på att älta *ora, som tydligen måste uppta mycket av din vakna tid.
Lägg ner, Emil, och koncentrera dig på att heja upp Leksand till eliten istället!
Dina inlägg får dig ju bara att framstå som bitter och avundsjuk på att *ora (tillfälligtvis?) faktiskt har lyckats bättre än vad vi har gjort.
Finge jag byta skulle jag trots allt hellre ha ett bra lag och en usel klack än tvärtom. Klacken kan jag ju i alla fall påverka ;-)

Emil Nilsén sa...

tja, motsatt vad du och moringarna verkar tro så tar det inte särskilt mycket energi att skriva lite om mora då och då.

Just nu händer det inte så mycket på Leksandsfronten innan seriestart medans mora åker till globen och gör bort sig - klart att man reagerar på det.

Som det står längst upp, jag tänker på tok för mycket och skriver ner lite tankar här för att lätta på ångan.

moringarna verkar inte klara av att påverka klacken särskilt mycket - men det är inget jag gråter blod över...

Anonym sa...

Jadu Chark, nu väntar jag ett fylligt repotage om kvällens match med. Lycka till Mot Nybro och dom andra stora lagen i hockeysverige. Blir det invasion till Växjö? Fint genrep mot Arboga föresten,,,

Anonym sa...

hanky spanky: Genrep brukar vara den sista repetitionen före premiären... vill bara påtala att efter arbogamatchen har huddinge (jo, jag vet - inte fbk) fått plocka fram pucken ur nätmaskorna 6 ggr. Genrep var det ja...

Grattis - ni har fått säsongens första poäng!!!

Anonym sa...

Jag hittade den!!! ... tror jag iaf..

Anonym sa...

Moringar:

Vi ses i kvalet!

Anonym sa...

Var på jobb i Ö-vik igår, passade på att se Modo-LHC i nya Swedbank Arena (Hur i helvete kan man måla innanmätet orange samt bygga flaskhalsar överallt!?). Nu längtar jag bara ännu mer till onsdag, till Leksand, till kungliga Ejendals, till att få höra en mäktig klack som vet hur fan det ska låta!!! Ett konstant högre publiksnitt än *ora och Skellefteå vore mumma på vägen tillbaka "Hem"!

Anonym sa...

tävling: hitta leksand i elitserietabellen. mycket svårt, de senaste åren har LIF varit en skygg fågel som gärna sitter långt nere vid tabellens rötter och ofta söker sig under jord till den tryggare och mer hanterliga allsvenska myllan.

En obs i denna klass anses vara en mycket meriterande bedrift.

Anonym sa...

Ungefär lika svårt som att hitta mora i den övre halvan i maratontabellen då.....

Ni moringar vet ju väldigt väl hur det är att hantera den allsvenska myllan...

Anonym sa...

Nej, ni ligger långt före oss i maratontabellen. Grattis till en fin dåtid!

Anonym sa...

ganska roligt att så fort man pratar med en moring och börjar dra upp deras brister (hall/klack o.s.v) så blir det "ja men vi är i alla fall i elitserien"

ja morapack, vi vet att ni är det, och inte vi - och det är klart det svider lite. Men argumentet, hur bra det än är, börjar bli gammalt.

Bristen på kreativitet som är så uppenbar på läktaren verkar även finnas bland debatörerna och i standardretoriken från siljan norr.

immelmann sa...

även om jag hejar på mora så tycker jag det bara är roligt när det går bra för leksand. vore roligt om det fanns utrymme för 2 dalalag i elitserien.

Anonym sa...

även om jag hejar på leksand så tycker jag det bara är roligt när det går åt helvete för mora. vore roligt om det mora la ner verksamheten och försvann.

Anonym sa...

Torkel:
Såklart. Vi är avundsjuka på ert publikstöd (nej, jag är inte ironisk) men knappast på er hall. Det är för stort risktagande med den typen av skrytbyggen och vi gillar vår intima hall, på samma sätt som jag föredrar Hovet framför Globen.
Om nu argumentet "Vi spelar i elitserien, det gör inte ni" skulle bli gammalt och tjatigt kan det väl bara bero på en sak...

Anonym sa...

Det är inget skrytbygge, det är en nödvändighet för att hänga med i toppen av svenska hockey. Vilket vi misslyckats kapitalt med sportsligt, vi vet.

De klubbar som inte har en egen arena kommer hamna hjälplöst efter om ett par år - utan tvekan.

Er hall är inte intim, den är dålig.

Anonym sa...

Torkel:
Det är möjligt - för att inte säga troligt - att du har rätt, att det behövs den typen av hallar för att hänga med i toppen.
Sedan är det ju en annan sak om det är bra eller inte. Själv tycker jag det är åt helvete.
Och jag gillar vår hall. Men det är helt och hållet en smaksak. Plus att det förstås är naturligt att moringar tycker bättre om den än leksingar, konstigt vore väl annars.
(Varför sitter jag förresten och diskuterar ishallar i kommentarerna till ett blogginlägg om Moraklacken? Well, that's Internet for you ;-)