fredag, april 20, 2007

Nattnotiser

Besikta bilen i morgon. Har fixat lite med den idag så det ska nog gå bra. Stoltz va här och hjälpte till med ljuddämparen. Det enda som är problemet är tändingslåset, men jag har smörjt upp det idag så förhoppningsvis blir det blankt papper den här gången också.

*

Kvällens skratt bjöd en av Täljes firmapojkar på. Va ett gäng av dom som la till mig på msn efter slagsmålen under Leksand - Södertälje.


ﯽ» αdαм - säger (00:14):
Ska du fortsätta att följa alla matchen i kvalserien?

#33 A säger (00:14):
???

ﯽ» αdαм - säger (00:15):
Vad fan heter det då?

ﯽ» αdαм - säger (00:15):
Ni åkte väl ned?

#33 A säger (00:15):
haha, hockeyintresse på högsta nivå märker jag...

*

Stoltz pratade om att skrotbilspremien skulle höjas till 4000 kronor, och gör den det så får nog Opeln ta sista färden ner till Ermico ganska snart. Köpte den för 1200 spänn och har haft en i ett knappt halvår, går rejält plus och för 4000 får jag en betyligt bättre bil.

*

Skulle väl egentligen försöka skriva något putslustigt för att driva med täljefolket, men jag skippar det. Dels är jag för trött men framför allt så lyckas dom återigen parodiera sig själva så pass bra så inget jag skrivet kan få samma genomslagskraft.

*

Kul dag i morgon, ska ringa körskolan och boka tid för att börja fixa med taxilegget. Blivande chefen ringde idag för att kolla hur det fortgår - tror det här kan bli riktigt bra. Det känns helt ok att känna folket man ska jobba för redan innan, att jag dessutom kommer riktigt bra överens både med chefen och dom som jobbar där gör ju inte saken mindre rolig.

Efter samtalet till körskolan blir det Borlänge och besiktningen - på vägen dit ett besök på Clas Ohlson för inköp av en uppblåsbar extrasäng. Mest för att jag inte vill sova på ett gympasalsgolv eller en sketen luftmadrass när vi har träningsläger med Copperheads - känns som ryggen kommer behöva all vila den kan få.

Sen vet jag ju hur mycket gästnätter det brukar vara här under hockeysäsongen, vore skönt att kunna erbjuda något mer än soffan och golvet...

*

Nej nu blir det sängen...

7 kommentarer:

Anonym sa...

4000 gäller för bilar tillverkade före 1989 samt var i trafik senast oktober 2006 eller vad det nu var. verkar som att din opel kvalar in där, men tydligen finns det inte pengar till alla så någon sorts "först till kvarn" princip kommer det bli, så var på hugget, i Juni ska förslaget träda i kraft.

Anonym sa...

Äldre än 1989
Saxat från Regeringen:

Ersättningen gäller bilar som är äldre än 1989 års modell och som var i trafik den 31 augusti 2006. Ersättningen som betalas ut gäller så länge bilskrotningsfondens pengar räcker. Fonden har i dag 220 miljoner kronor och med den nya premien räcker det till att skrota cirka 50000 bilar.

Anonym sa...

Dalachark som taxichaufför! Ja jävlar!! vad är det som händer egentligen, snart ska väl Tomas Qvick börja köra skolbuss...

Anonym sa...

anonyma lilla fjantfan! Dra pallareller mellan Emil och Quick! Så jävla lågt. Dra åt helvette jävla pajasjävel!

//Bengt

Anonym sa...

Anonym...
Tack gör garvet...
Klockren jämförelse!!
//Lasse

Fotomuppen sa...

åååh..Emil..hur gick besiktningen dÅ??;) haha

Anonym sa...

Mer kul läsning, speciellt för dem som hävdar att Emil bara umgås med obegåvade småungar....

http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=164427

Ser tydligen ut som att man på andra sidan Siljan också satsar på folk som inte hunnit samla på sig speciellt många högskolepoäng.

Notera gärna hur "moringen" väljer att ta med sig en engelska ordbok till en ÖDE ö!

Mvh
/Humor