tisdag, februari 21, 2006

Orka skriva hur länge sen de var...

Det händer ju liksom inte så mycket just nu, inte på hockeyfronten i alla fall. Arenan höll nästan för melodifestivalen, en läcka i gymet som kanske eventuellt möjligen kunder härröra från bastonernas vibrationer. För övrigt var det ruggigt många dåliga låtar med, va inte svårt att lista ut vilka som skulle gå vidare. Trazan och Banarne gick vidare för att dom är just Trazan och Banarne - låten var värdelös.

Kuddkrig? Men snälla nån, fy fan vilken jävla dynga. Sådana bidrag tas bara med för att Björkman inte törs stöta sig med Bert.

Torsk igår mot Frölunda. När Frölunda ville spela av matchen så lyckades vi göra mål. Det är inte nu vi ska va bra och så vidare, det har vi hört hela jävla säsongen. Vi ska vara bra jämt, alla matcher skall vinnas - det måste vara inställningen. Får jag höra en dålig ursäkt eller proffsigt levererad klyscha efter tre raka förluster i början av kvalet så spyr jag.

Kvalet närmar sig, vilket otroligt schema dom lyckast lägga. Det känns som någon på förbundet satt sig ner och tänkte Hur ska jag lyckas göra det så svårt som möjligt för de aktiva supportrarna att stötta sitt lag på bortaplan i kvalet? Grattis hörru slipsjävel - du lyckades.

Försöker se några fördelar med kvalet, hittar inte någon förutom att vi får damma av hockeylag ta oss hem, men mer om det kommer på superstars.nu när det närmar sig. Förhoppningsvis även minst en ny ramsa av samma klass...

Försäsongen med Copperheads har precis gått in i ett nytt stadium, tre månader kvar till första matchen och träningarna blir hårdare och hårdare. Sjukt trött i armarna efter söndagen, fortfarande. På vägen hem gjorde det ont att styra, men det gör klart ondare att åka av vägen så vilket val hade jag egentligen?

Längtar till gräset på lugnet, gympasalsgolv i all ära - det är utomhus man spelar fotboll. Tänker satsa seriösare den här säsongen. Det är ju troligen enda chansen jag kommer få att spela mot äckliga djurgårn - då vill man vara i hyfsad form.

Stora, starka, elaka och jävliga; D-line

Inga kommentarer: